Junak Stipčević: "Za vrijeme time-outa sam znao da ću zabiti!"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 24.2.2009 u 20:11.
ZDNews.hr

Rok Stipčević Foto: Filip Brala


Rok Stipčević je junak! Postigao je koš za pobjedu Zadra samo dvije sekunde prije kraja utakmice za konačnih Unics 69, Zadar 71! Za 36 minuta u igri postigao je 9 koševa (3/5 za dva, 1/2 za tri) te skupio dva skoka.

Rok, prvo čestitke na pobjedi i na košu za pobjedu, što reći o samoj utakmici?

- Unics je izuzetno jaka i moćna ekipa sa 12 jakih igrača i svih 12 mogu odlučit utakmicu, a svoju kvalitetu su potvrdili osvajanjem kupa. Mi smo bili autsajderi ali sam od početka utakmice iako smo vjerovali u sebe i u sav svoj rad i trud u pripremi za utakmicu. Trener nam je svaku njihovu sitnicu ukazao, sve njihove dobre i loše stvari smo znali. Dobili smo ih i sada postoje šanse za Final Eight.

'Još za vrijeme time-outa sam znao da ću zabiti taj koš'

- Na kraju sam dobio loptu i znao sam da ću zabiti, 6 sekundi prije kraja utakmice primio sam loptu, a dvije sekunde prije kraja zabio sam za našu pobjedu! Još za vrijeme time-outa sam znao da ću zabiti!

'Perić i Gečevski briljirali'

- Što reći, bila je ovo izuzetna partija mog cimera Todoa i Hrvoja koji su odigrali maestralno, a mislim da njihov učinak double-double najviše govori koliko su dobro i kvalitetno odigrali danas. Svi su dobro odigrali i još jednom čestitam svim svojim suigračima i treneru. Danas smo pokazali da možemo svakoga dobiti kada svi dišemo jedan za drugoga. – zaključio je Stipčević u razgovoru za ZadarSport.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.