Potpisali Car i Marčinković, sve dogovoreno s Boisom
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 23.2.2009 u 17:12.
ZDNews.hr

Vladimir Boisa Foto: Drago Perko/kosarka.si


Predsjednik KK Zadar Kristijan Magaš u razgovoru za ZadarSport kazao je kako je sve riješeno s Markom Carom, bivšim igračem Splita, te kako je ovaj potpisao ugovor s KK Zadar do kraja sezone.

Magaš je također potvrdio kako je Pavle Marčinković, prema željama novog zadarskog stratega Zmage Sagadina, također, unatoč nesuglasicama oko ugovora posljednjih dana - potpisao novi, trogodišnji ugovor s KK Zadar.

- Ono što mogu u ovom trenutku kazati je to da je Marko Car potpisao ugovor s KK Zadar do kraja sezone, a s Boisom smo sve dogovorili, pa će on biti doveden ovih dana. Njega će pola plaćati Španjolci, a pola mi. Ostala je još samo formalnost s papirologijom. Mislim da smo s tim potpisom konačno ojačali centarsku liniju.

Također, naš junior, Pavle Marčinković potpisao je novi, trogodišnji ugovor prema željama Zmage Sagadina koji ozbiljno računa na njega
– kazao je Magaš u razgovoru za ZadarSport.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.