Magaš i Perišić: "Vana dundov kriva je i odgovarat će za propust"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 23.2.2009 u 17:00.
ZDNews.hr

Perišić: Vana Dundov kriva je za propust Foto: ZadarSport (Arhiva)


Desmon Farmer, novo pojačanje u redovima Zadra neće nastupiti u utakmici protiv Unics Kazana iako je novi strateg Zadrana, Zmago Sagadin kroz tjedan ponavljao kako će Farmer dobiti osjetniju minutažu u utakmici s Rusima. Kao što smo već objavili, još jednom je došlo do nemara u administraciji KK Zadar, te Desmon Farmer zbog nevažeće vize nije ušao u Rusiju.

Predsjednik kluba Kristijan Magaš u razgovoru za ZadarSport kazao je kako mu je dosta neodgovornosti unutar KK Zadar, a najavio je i sankcije za Vanu Dundov, djelatnicu kluba koja obnaša funkciju tajnice i team manager.

- Meni je isto kao i svim navijačima i simpatizerima kluba prekipjelo i naprosto ne mogu vjerovati da se ovakve stvari događaju. Ono što sa sigurnošću mogu kazati je to da će osoba koja je odgovorna za ovaj propust zasigurno odgovarati i neće više s momčadi putovati na utakmice. Održat će se Upravni odbor na kojemu će se donijeti poneka nova odluka, jer, ovakvi propusti su nedopustivi – zaključio je Magaš u razgovoru za ZadarSport.

S druge strane, direktor kluba i direktor marketinga KK Zadar, Davor Perišić na naš upit tko je kriv za novonastalu situaciju i problem oko putovnice za Desmona Farmera, kazao nam je kako on nije kriv te kako to nije u njegovom opisu radnog mjesta.

- Ne bih komentirao ništa jer nisam kompetentan za to, ja apsolutno nemam nikakve veze s ovim što se dogodilo s Farmerom. Za to je odgovorna osoba koja obnaša funkciju team managera – Vana Dundov. Ja na to ne mogu utjecati i ja ne mogu odgovarati za nešto za što nisam kriv. – kazao je Perišić u kratkom razgovoru za ZadarSport.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.