Desmon Farmer radi nevažeće vize vraćen u Zadar
Piše: H.B. | Objavljeno 23.2.2009 u 15:45.
ZDNews.hr

Desmon Farmer Foto: H.B. (arhiva, ZDS)


Iako je trener Zadra Zmago Sagadin u najavi utakmice kazao kako će Desmon Farmer, novo pojačanje KK Zadar dobiti osjetniju minutažu u današnjoj utakmici s Kazanom, to se ipak neće dogoditi. A zašto, pitate se? – Odgovor je vrlo jednostavan, administracija KK Zadar još jednom je zaboravila odraditi svoj posao.

Naime, Desmon Farmer imao je vizu koja mu je omogućavala dva ulaska u Rusiju, no, kako je on već dva puta s istom vizom ulazio u Rusiju, no treći put Farmer je zaustavljen na aerodromu u Kazanu gdje su mu policijski službenici pripriječili put te ga nisu pustili u Rusiju s ostatkom momčadi.

Kako doznajemo iz KK Zadar, Danijel Popović danas bi trebao upotpuniti zadarski sastav, a Zadrani bi, ako Popović uspije stići na vrijeme – trebali odigrati sa 10 igrača.

Još jednom se postavlja pitanje, po tko zna koji put ove sezone:

- Imamo li mi uopće sposobnu upravu koja zna raditi svoj posao? - Kakva je to administracija koja zaboravlja registrirati igrače na vrijeme, kakva je to administracija koja ne uspijeva srediti dokumentaciju za vizu igrača koji je tek stigao, iako uvjeravaju novinare kako su dobili odobrenje za Desmona Farmera, kakva je to administracija koja se već nekoliko puta osramotila čineći katastrofalne greške ove sezone, a da za to nitko nije odgovarao?

Gospodo, umjesto da savjesno radite posao za koji ste zaduženi, i za koji ste masno plaćeni, vi svojim nemarom i nezainteresiranošću blatite i kaljate ime kluba koji nekima sve znači. Može vas biti sram.

Dodajmo ovome i podatak kako do 15 sati i 42 minute, do zaključka ovog članka Danijel Popović nije pristigao u Rusiju…

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.