Igrači Zadra nakon pobjede nad Cibalijom: "Zaslužbeno smo slavili"
Piše: H.B. | Objavljeno 23.2.2009 u 3:44.
ZDNews.hr

Slavlje Zadrana nakon prvog gola Foto: H.B.


Nakon utakmice 19. kola 1.HNL i pobjede Zadra nad Cibalijom (2-1), igrači Zadra i vratar Cibalije u razgovoru s novinarima potvrdili su, kako je jučer slavila bolja i kvalitetnija momčad – Zadar, a Želimir Terkeš, strijelac dva pogotka za domaće kazao je kako se bolje osjeća dok momčad igra s dva napadača.

Davor Burcsa (Cibalia)

"Mogu samo reći da je Zadar zasluženo pobijedio, više je htio i više su pokazali na terenu što je rezultiralo pobjedom domaćeg sastava."

Dragan Župan

"Bila je teška utakmica, bili smo u grču od prve do devedesete minute, znali smo da neće biti lako, ali smo na kraju ipak zasluženo pobijedili. Drugo poluvrijeme nije bilo toliko dobro kao prvo, ali zaboravljamo to i okrećemo se Rijeci. I prije utakmice nam je visio 'mač nad glavom' jer smo bili u strahu, hoćemo li dobiti, nećemo… nitko osim nas igrača ne zna koliko nam je bilo teško cijele pripreme i cijeli tjedan uoči utakmice."

Ispalo je da je najveće pojačanje Zadra – potpuno zdravi Terkeš

"Pa normalno, to sam ja već govorio, kada smo svi zdravi i spremni onda nema nikakvih problema." - kazao je Župan.

Erdžan Bećiri

"Dobro se osjećam u Zadru, igrači su me jako dobro prihvatili, svaka čast, trener također i uprava, ukoliko će biti rezultata biti će sve 'ok'. Hvala Bogu tri boda su tu, treba se sada dobro koncentrirati na sljedeću utakmicu, protiv Rijeke. Ukoliko u Rijeci budemo igrali kao što smo danas igrali prvih dvadesetak minuta, pola sata, onda će biti dobro.

Jakov Surać

"Igrali smo jako dobro prvo poluvrijeme, dok smo drugo odigrali loše. Samo vodstvo od 2-0 za nas je očito bila psihička blokada, ali na kraju se samo zbrajaju ova tri boda. Drugo poluvrijeme što prije treba zaboraviti. Na kraju smo mogli i povećati vodstvo na 3-1, ali isto treba naglasiti da su oni igrali 'va bank' drugo poluvrijeme jer da je bilo više prostora, da je bila koja kvalitetnija lopta mislim da bi drugačije završilo. Na kraju moramo biti zadovoljni."

Želimir Terkeš

"Opet smo pokazali da imamo dva lica. Prvo poluvrijeme smo odigrali odlično, borbeno i agresivno i na kraju postigli ta dva gola. U drugom poluvremenu smo se opet povukli, to je naša stara boljka, Cibaliji smo pustili da dominira, oni su stvarali šanse i na kraju smo primili taj gol."

O starim sretnim kopačkama u kojima je igrao Terkeš, prema riječima domara kluba, Terkeš je kazao:

"Volio bih ja da se te moje kopačke za postizanje pogodaka rasporede po jedan gol, i to u svakoj utakmici – kazao je o anegdoti s kopačkama Zadrov najbolji strijelac."

Na novinarsku konstataciju kako je najbolje pojačanje Zadra zdrav i kompletan Terkeš, Terkeš je kazao:

"Glupo mi je o sebi pričati, mislim da smo u ovom nastavku sezone pogodili s pojačanjima. Ne igramo više našu staru formaciju, sada igramo s dva napadača što meni uvelike pomaže i bolje se osjećam kada tako igramo. U toj igri je meni dosta lakše igrati." – zaključio je Terkeš.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.