Zebić: "Ova tri boda bila su nam nasušno potrebna"
Piše: H.B. | Objavljeno 23.2.2009 u 3:14.
ZDNews.hr

Foto: H.B.


Na press konferenciji nakon pobjede Zadra nad Cibaliom (2-1), treneri obje momčadi ponudili su pred okupljenim novinarima svoje viđenje današnje utakmice. Prvi je, kao što je to već ustaljena praksa, započeo gostujući trener (Stanko Mršić), a nakon njega riječ je dobio domaći trener (Dalibor Zebić).

Stanko Mršić

"S obzirom da smo cijelo vrijeme radili na terenima koji nisu bili baš za nogomet, ovo je naš prvi izlazak na travnati teren i u podsvijesti sam znao da nećemo odigrati onako tečno kao što znamo. Prvo poluvrijeme Zadar je bio dosta agresivniji, možda zahvaljujući više našoj obrani. Postigli su ta dva pogotka koji su ih na kraju doveli do pobjede.

U drugom poluvremenu smo napravili malu 'rošadu', lopta je dosta brže išla i zabili smo taj gol, rekao bih da smo imali dominaciju u drugom dijelu, no Zadar je opet pred kraj imao izglednu šansu za postizanje pogotka. U svakom slučaju, bolje smo odigrali drugo poluvrijeme, da je Pavličić bio malo prisebniji danas možda bi ipak završilo neriješeno. Čestitke Zadru koji je više želio ovu pobjedu od nas."

Dalibor Zebić

Ne znam ni sam kako bih pričao s vama na ovoj press konferenciji da nismo osvojili ova tri boda. Ti bodovi su nam bili nasušno potrebni, ovo je nama 'mač nad glavom', svaku utakmicu, tako smo i ušli u drugo poluvrijeme, na prvo poluvrijeme nemam nikakve primjedbe. U prvom dijelu smo bili čvrsti, borbeni, agresivni, napadački upravo onakvi kakvi želimo i namjeravamo igrati, međutim, drugo poluvrijeme nas je uvelo u jednu nesigurnost gdje je Cibalia ulaskom Husića dosta poremetila našu igru i u sredini su dominirali, a sam plod te njihove dominacije je i gol koji su postigli.

Srećom, poslije tog gola kojega smo primili opet smo se stabilizirali i utakmicu, uz poteškoće doveli 'u mirne vode'. S ova tri boda mi smo i dalje zadnji na tablici, no s njima smo dobili jednu sigurnost i bolju atmosferu u momčadi pred dvije gostujuće utakmice."

Na novinarski upit koliko je zadovoljan s Bećirijem, Šaranovićem i Jozinovićem Zebić je kazao kako je zadovoljan s dvojcem Bećiri Šaranović, dok od Jozinovića bolje partije tek čeka..i

"U svakom slučaju sam zadovoljan, mislim da je Šaranović donio dosta dubine u našu igru, radio je svih 90 minuta, Bećiri, iako mu je ovo prva utakmica – odigrao je dosta čvrsto na stoperskoj poziciji, dok je Jozinović, čini mi se, ipak bio malo impresioniran, a uvjerenja sam da ćemo njegova najbolja izdanja tak vidjeti. Mislim da može puno bolje i nadam se njegovom boljem učinku." - zaključio je pressicu Zebić

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.