Montegranaro i Ivanov sve dogovorili, ali nema izlaznog pisma
Piše: 057info.hr | Objavljeno 23.2.2009 u 0:08.
ZDNews.hr

Dejan Ivanov, još uvijek, formalno igrač Zadra Foto: ZadarSport (Arhiva)


Premiata Montegranaro, talijanski je prvoligaš koji je najbliži dogovoru s Dejanom Ivanovom. No, bugarski reprezentativac ima jedan problem, a on se zove suspenzija od strane KK Zadar i izostanak izlaznog pisma. Nakon kombinacija s Grčkom, informacije da je pred vratima španjolske Unicaje i nagađanja da će u talijanski Armani Jeans, ostaje nam za vidjeti hoće li sedmoplasirana momčad talijanske Serie A uistinu postati novim klubom Dejana Ivanova koji je svojevoljno napustio momčad Zadra.

Ako je vjerovati dnevniku Corriere Adriatico ugovor bi se trebao realizirati tijekom ponedjeljka. Ne riješi se se situacija sa Zadrom tijekom dana, vjerojatno hoće za drugi dio taljanskog prijelaznog roka od 2.-16. ožujka, piše Corriere Adriatico u svom nedjeljnom izdanju.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.