Ivanov demolirao stan?
Piše: KK Zadar | Objavljeno 19.2.2009 u 16:47.
ZDNews.hr


KK ZADAR – Priopćenje za medije

Slijedom posljednjih događaja u KK ZADAR te prekršaja igrača Dejan Ivanov Upravni odbor Košarkaškog kluba ZADAR donosi slijedeće

Priopćenje za medije

Temeljem utvrđenih uzastopnih kršenja Ugovora i Pravilnika kluba igrač DEJAN IVANOV, po provedenom disciplinskom postupku, suspendira se na neodređeno vrijeme tj do izricanja odgovarajuće kazne za učinjene prekršaje iz slijedećih razloga:

• Igrač Dejan Ivanov odbio je nastaviti treninge sa seniorskom ekipom od 17.02.2009.
• Na poziv Disciplinske komisije kluba, koji je uredno primio, igrač se nije odazvao.
• Igrač je odbio primitak redovnih primanja prema Ugovoru.
• Igrač je napustio stan bez obavještenja i time onemogućio uvid u stanje i urednost istog /po napuštanju stana ustanovljena su oštećenja građevine i opreme u znatnom iznosu/.
• Igrač je napustio Zadar bez da je obavijestio klupske strukture /evidentno na putu u slijedeću košarkašku destinaciju/.

Analizom prekršaja na Prijedlog Disciplinske komisije Upravni odbor izrekao je mjeru suspenzije koja je stupila na snagu 19.02.2009. u 12:30 te je ista dostavljena i na HKS Povjerenstvo za natjecanje.

Završno, Upravni odbor KK ZADAR, uvjerava javnost da su slučajevi bliske sadašnjosti i eventualni naredni za nas prošlost i da će UO sve aktivnosti u tom pravcu sankcionirati na način zaštite interesa kluba.

Za UO KK ZADAR

Mr. sc Kristijan Magaš

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.