Ekskluzivno: Talijanski Armani Jeans želi Dejana Ivanova
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 19.2.2009 u 4:47.
ZDNews.hr

Dejan Ivanov i Danijel Popović Foto: ZadarSport (arhiva)


Prema izvorima bliskim redakciji portala ZadarSport, za usluge Dejana Ivanova ozibljno je zainteresirana talijanska momčad Armani Jeans. Kako je, prema svemu sudeći Unicaja odustala od svoje ponude, Ivanovu je ostala ponuda talijanskog prvoligaša koja je najkonkretnija, te ponuda jednog grčkog prvoligaša (novčano manje konkretna) koji također u svojim redovima želi nestašnog bugarskog reprezentativca.

Dodajmo ovome informaciju kako su se tijekom sezone pojavljivale razne priče o nezadovoljstvu Ivanova sa statusom u klubu, ponajviše onim novčanim. Poznato je također kako je Ivanov već jednom odbio je trenirati, dok je klupski trener bio Aco Petrović.

S druge strane, zadarski novi strateg, Zmago Sagadin kazao je kako više ne računa na Ivnaova jer je odlučio ne trenirati. Pošto se Ivanov u utorak popodne te u srijedu ujutro i navečer nije pojavio na zakazanom treningu – zmago ga je, s razlogom – prekrižio, a predsjednik kluba Kristijan Magaš – suspendirao!

Prema riječima predsjednika KK Zadar, Kristijana Magaša, on izlazno pismo i ispisnicu iz Zadra neće dobiti sve dok mu ne istekne ugovor. Magaš je još jučer u u razgovoru za ZadarSport kazao kako je Ivanovu plaća kasnila petnaestak dana te kako je Ivanov sve namjerno inscenirao kako bi dobio otpusno pismo i potpisao unosniji ugovor.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.