Vladimir Boisa i Marko Car pred potpisom za Zadar
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 18.2.2009 u 23:39.
ZDNews.hr

Foto: Kosarka.si


Vladimir Boisa (28 god, 206 cm) gruzijski reprezentativac najvjerojatnije će postati novo pojačanje KK Zadar nakon što je Dejan Ivanov suspendiran, a Zmago Sagadin kazao je kako više ne računa na njega. Kao što je i bilo najavljeno, Dejan Ivanov više ne trenira s prvom momčadi Zadra, a danas je i službeno suspendiran.

Predsjednik kluba Kristijan Magaš potvrdio nam je kako izlazno pismo iz Zadra Ivanov neće dobiti dok mu ne istekne ugovor: - Ivanov izlazno pismo neće dobiti i on je pod suspenzijom, a dok mr je ugovorno vezan za KK Zadar.napustiti klub jer je ugovorno vezan za KK Zadar - kazao je Magaš.

Zmago Sagadin, trener košarkaša Zadra u razgovoru za ZadarSport kazao je kako je klub već stupio u kontakt sa Boisom te je vrlo izgledno kako bi ovaj gruzijac sa slovenskom putovnicom mogao upotpuniti prazno mjesto na poziciji četvorke u KK Zadar nakon suspenzije Dejana Ivanova: - Boisa je odličan igrač i on bi nam sigurno u ovom trenutku puno značio. Mi smo uspostavili kontakte i mislim da ćemo uskoro biti pojačani za novog igrača ukoliko sve prođe kako treba - kazao je Sagadin.

Sagadin nam je također kazao kako je vrlo izgledno da na poziciju 1 (nakon što čelni ljudi uprava kluba zaboravili registrirati igrača i(li) nisu bili upoznati s pravilima i propozicijama natjecanja HKS-a), bude doveden donedavni igrač Splita Marko Car. Zadnji klub u kojemu je nastupao Car bio je ciparski klub Etha.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.