Lakrdija na zadarski način: Ivanov suspendiran, Sagadinu nitko ništa ne govori!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 17.2.2009 u 22:51.
ZDNews.hr

Foto: ZadarSport (arhiva)


Dejan Ivanov, još uvijek službeno igrač Zadra, odbio je trenirati s prvom momčadi! Došao je na trening u 18 sati no brzo je napustio dvoranu. Kako neslužbeno doznajemo od izvora bliskih Dejanu Ivanovu, Ivanovu previše smetaju, navodno stvari koje nemaju veze s košarkom, u i oko kluba, ma što god to značilo.

'Ptajte Perišića'

Od Ivanova smo doznali kako mu plaća u posljednje vrijeme nije bila redovita, a uputio nas je na direktora kluba Davora Perišića koji se, pretpostavljate, cijeli dan uopće nije javljao na mobitel, a jedno vrijeme je i isključio mobitel iako su ga predstavnici više portala, tiskanih i elektronskih medija pokušali dobiti da se u ime kluba izjasni o stanju s Ivanovom.

Tek oko 20 sati, nakon što smo uputili niz poziva predsjedniku Magašu, predsjednik nas je nazvao te je u kratkom razgovoru za ZadarSport kazao sljedeće:

- Situacija je takva da je on (Ivanov, op.p) odbio trenirati danas popodne, no mi smo njemu dužni samo pola plaće i kasnimo petnaestak dana. Što se mene tiče, on je suspendiran, a otpusno pismo iz kluba neće dobiti. Ako je već odlučio otići u Unicaju ili u neki od klubova koji mu nude dobar ugovor, mogao je to kazati pa bi sjeli za stol i dogovorili se, no, na ovakav način to neće ići – kazao je Magaš.

Predsjednika smo upitali i za situaciju oko Paola Tičine, koji prema pravilima i propozicijama neće moći biti registriran jer je rok za registraciju – istekao!

Prebacivanje loptice u slučaju 'Tičina', Magaš: "Nisam ja kriv"

- Moj posao kao predsjednika kluba nije da se brinem o datumima i terminima registracije igrača, to je stvar trenera, a prijašnji trener bio je Denis Pleslić pa njega pitajte zašto nije registrirao još jednog igrača, ja tu nisam kriv – odlučan je bio Magaš.

Postavlja se i pitanje zbog čega novom treneru ljudi iz kluba nisu objasnili neke stvari, elementarne stvari oko registracije i prijave igrača za HRVATSKU ligu, što radi administracija KK Zadar i postoji li ona uopće?

Zbog čega prvom treneru predsjednik kao glavni u klubu i generalni direktor kao drugi po ovlastima nisu rekli da je rok za prijavu igrača – istekao?!

Zmago Sagadin bio je šokiran kada je čuo da je rok za prijavu igrača istekao. – Ja pojma nisam imao dok mi danas novinari nisu rekli da je rok za registraciju igrača istekao, to sam čuo od vaših kolega jutros – kazao je zbunjeno Sagadin.

Nekorektan odnos prema medijima

Predstavnici kluba, direktori, predsjednik i ostali djelatnici koji su odgovorni za odnose s medijima, u najmanju ruku ponašaju se nekorektno i nepristojno prema svim novinarima. Zbog čega klub s ambicijama igranja u Euroligi nema press službu? Zbog čega se direktori i oni koji se tako osijećaju , oni koji trebaju raditi svoj posao – to ne rade? Kako se jednom klubu koji toliko želi Euroligu može dogoditi da naprosto ne pazi na datume, na pravila i propozicije natjecanja u kojemu se natječe već godinama? Mi ne znamo, a vjerojatno ni oni koji 'rade' u klubu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.