Geč: "Idemo dobiti Cibonu pa ćemo vidjeti kako dalje..."
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 16.2.2009 u 23:24.
ZDNews.hr

Todor Gečevski Foto: Filip Brala


Od početka košarkaške sezone 08/09 za KK Zadar, Todor Gečevski, kapetan momčadi, ukupno je u igri proveo čak 629 minuta, a 70 više od njega proveo je prvi 'play' Zadra Rok Stipčević. Gečevski kao takav, jedan od najkorisnijih igrača Zadra u ovoj sezoni postigao je 327 koševa, skupio nevjerojatnih 130 skokova, a ukupna valorizacija do sada mu je 413.

U najavi utakmice Gečevski je za ZadarSport kazao kako se nada pobjedi, jer iako naslov prvaka Kupa Krešimira Ćosića ne nosi bodove u borbi za Euroligu, taj trofej znači Zadru i Zadranima, jako puno.

Kup Krešimira Ćosića ne donosi vam nikakve bodove u borbi za Euroligu, koji su vaši motivi igranja u ovom kupu, znamo da navijačima taj trofej jako puno znači…

"Iako Kup Krešimira Ćosića nama ne nosi nikakve bodove u borbi za Euroligu, to znači našim navijačima, znači nama i gradu. Dolazi nam dobra momčad – Cibona, bit će dobro nadigravati se da pokažemo što znamo, igrat ćemo najbolje što možemo, dat ćemo sve od sebe da uđemo u finale pa ćemo dalje vidjeti."

S Cibonom ste u ovoj sezoni igrali dva puta, jednom ste slavili u Zagrebu, a prije mjesec dana ste ih i tu, u Krešinom domu pobijedili

"Točno, obje utakmice smo dobili, međutim, u prvoj utakmici u Zagrebu oni još uvijek nisu bilo oni pravi, sada igraju puno bolje, igraju i jače utakmice, u Euroligi, dobro su se posložili, imaju 'novog' Andersona u smislu te utakmice koju smo igrali s njima pa na dalje, međutim, i mi imamo svoje kvalitete, vjerujemo u sebe, dobili smo ih ovdje u Zadru poslije nove godine i mislim da ih možemo opet dobiti."

Geč o Farmeru: 'Odličan igrač'

"Imamo pojačanje, Farmera, on je došao danas, s nama je odradio dva treninga, jutros i sad. Za sada se čini kao odličan igrač, ali vidjet ćemo kako će se sve razvijat. Uvjeren sam da će nam on pomoći u ostvarenju zacrtanih ciljeva." – kazao je za kraj kapetan Zadra Todor Gečevski.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.