Sagadin: "Marčinkoviću je mjestu među seniorima Zadra"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 16.2.2009 u 23:24.
ZDNews.hr

Opet skupa treniraju - Pavle Marčinković i Toni Prostran Video: H.B. (ZadarSport)


Pavle Marčinković, igrač Zadra za kojega je Aco Petrović svojedobno kazao kako je zalutao u seniorsku košarku te kako jedini nije napredovao od svih tadašnjih 'seniora početnika' (Šarlija, Prostran, Marčinković), svoje vedrije, igračke trenutke i ponovni povratak među konkurente za prvu momčad Zadra (odnedavno trenira sa seniorima) trebao bi doživjeti vrlo skoro, a prvi korak je učinjen, bit će prijavljen za Kupu Krešimira Ćosića. Prema riječima sadašnjeg trenera Zadra, Zmage Sagadina – Marčinkoviću je mjestu među seniorima Zadra.

- Za Marčinkovića sam rekao da mu srede papire i raskid ugovora s klubom u kojemu je do sada nastupao, tako da bi klupska administracija to trebala srediti tokom današnjeg ili sutrašnjeg dana. Ja ga dobro ne znam, još uvijek ga nisam vidio u nekoj pravoj utakmici, ali prema onome što on iz dana u dan pokazuje na treningu ja sam zadovoljan i mislim da on ima prostora ovdje, u prvoj momčadi Zadra - kazao je Sagadin.

Marčinković može igrati na pozicijama od 1-4

- On je polivalentan igrač i može igrati na svim pozicijama, od 1 do 4, ali realno je to 2,3 ili 4.

Farmer u solidnoj fizičkoj spremi, Tičina treći 'play'

- Farmer je u solidnoj fizičkoj spremi, na jutrošnjem treningu normalno je trčao, a kasnije i šutirao. Što se Paola Tičine tiče, kao igrač - ništa posebno, ali pošto niti jednu pravu ponudu nisam dobio, mislim da je najbliže da se dogovorimo da je on taj treći 'play' – zaključio je Sagadin za kraj.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.