Sagadin: "Napredak je očit, no moramo još puno raditi"
Piše: H.B. | Objavljeno 15.2.2009 u 0:02.
ZDNews.hr

Video: H.B. (ZadarSport)


Nakon utakmice Zadra i Budućnosti u press sali Krešinog doma održana je konferencija za novinare na kojoj su treneri obje momčadi iznijeli svoja viđenja utakmice.

Trener Budućnosti - Dejan Radonjić:

"Zadar je bio bolji od nas u svim segmentima igre od prve do posljednje minute i zasluženo je pobijedio. Mi smo samo u kratkim intervalima igrali onako kako znamo. Zadar se nametnuo od samoga početka utakmice i kontrolirao je rezultat do kraja bez ikakvih problema. Momčadi Zadra čestitam na pobjedi i želim puno sreće u nastavku svih natjecanja u kojima sudjeluju."

Trener Zadra, Zmago Sagadin:

"Imali smo težak tjedan, ne samo zbog utakmice s Unicsom, nego i zbog stalnog imperativa pobjede jer nam sada svaka utakmica predstavlja pitanje 'biti ili ne biti'. Ni u Europi ni u NLB ligi više nemamo pravo na pogrešku i zbog toga je pritisak na momčad jako velik. Puno smo trenirali ovaj tjedan i to je sve trebalo izdržati.

Najviše smo radili na obrani ali jasno je da mi preko noći ne možemo promijeniti puno toga. Ipak, ovo što smo prikazali protiv Budućnosti je bilo puno bolje nego ono protiv Unicsa. Bolja obrana, bolji skok, manje grešaka i sve je to rezultiralo uvjerljivom pobjedom. Danas se ponovno pokazalo da nam napad nije problem jer Zadar je vrlo efikasna momčad i svi igrači mogu poentirati iz svih pozicija. Čestitam svojim igračima i nadam se da ćemo ovako, malo po malo, iz tjedna u tjedan ići naprijed prema ostvarenju željenih ciljeva.

Sagadin o Prostranu:

"Zadovoljan sam njegovom igrom. Igra vrlo hrabro i odlučno. Vidi se da je još uvijek fizički slab zbog čega je imao sitnih problema u prenošenju lopte ali poznato je da su playmakeri Budućnosti su vrlo agresivni. Iako je izgubio dvije-tri lopte, ovo je za njega jedno veliko iskustvo i ja ću mu sada ukazati na greške koje je radio. Ne sumnjam da će iz utakmice u utakmicu i on i cijela momčad igrati sve bolje i bolje. Za njega je najvažnije da igra i igrat će svaku utakmicu, ja se nadam, sve više i više. Na pravom je putu." - zaključio je Sagadin

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.