Huškanje djece protiv Tornada
Piše: Petar Čakarun Knežević | Objavljeno 13.2.2009 u 23:10.
ZDNews.hr

Tornado Foto: Arhiva (ZadarSport)


U predvečerje utakmice Zadra i Budućnosti uprava KK Zadar djeluje, djeci osnovnih škola dijele se karte za utakmicu. Umjesto da ih se potiče da navijaju za svoj voljeni klub, da daju podršku igračima KK Zadar koja im je u ovim trenucima najpotrebnija, prema pričama dvojice zabrinutih roditelja, djecu se huška na navijanje protiv Tornada!

U redakciju portala ZadarSport tijekom današnjeg dana stigla je dojava dvojice zabrinutih roditelja (imena i prezimena poznata redakciji portala) koji su nam ispričali kako su njihovi sinovi dobili ulaznice za utakmicu Zadra i Budućnosti. Sve bi to bilo lijepo da djeci nije kazano kako moraju nadglasati zadarski Tornado, te ukoliko uspiju u tome – bit će nagrađeni!

Čime će biti nagrađena djeca, ostaje za vidjeti, no ono u što smo uvjereni je to da huškanje malodobne djece da navijaju kontra 'profesionalnih' navijača, Tornada, nikako nije poželjno niti pametno. Ta djeca sutra neće bodriti svoj klub nego će na utakmicu ići s jednim jedinim ciljem – nadjačati Tornado, a ukoliko ga i uspiju nadglasati, u što čisto sumnjamo, uvjereni smo kako nagrada Uprave KK Zadar neće izostati.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.