PRILIKU ĆE DOBITI MARČINKOVIĆ, OLIVARI, POROSTRAN...
Sagadin: "S nekim igračima sam više, a s nekima manje zadovoljan, Tičina vjerojatno treći razigravač"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 13.2.2009 u 15:35.
ZDNews.hr

Zmago Sagadin


Danas s početkom u 12 sati održana je press konferencija u Kršeinom domu na kojoj je novi trener Zadra Zmago Sagadin kazao nekoliko interesantnih stvari, a između ostalih je i ona kako su neki igrači više aktivni, a neki manje. Dodao je i informaciju koju smo jučer ekskluzivno objavili, a ta je kako je vrlo vjerojatno kako će Paolo Tičina postati treći razigravač Zadra.

Mi ne ovisimo sami o sebi, ukoliko i Cibona i Hemofarm dobiju sve do kraja mi smo 'out'. Sagadin je kazao također kako nema apsolutno ništa protiv atraktivne i napadačke košarke, kazao je i kako se nada da će obrana, kakvu on želi – proraditi za mjesec dana. Dodao je kako igrači rade dobro te kako veći primjedbi nema. "Domaći igrači rade izuzetno dobro, od Tome Ružića pa do Tonija Prostrana, dok sam s nekima zadovoljan malo manje. Svoju šansu može očekivati i Olivari zajedno s još jednim mladim igračem iz omladinskog pogona (Marčinković, op.p)"- kazao je Sagadin.



O otpusnom pismu za Farmera, Sagadin je kazao:



Postoji velika opasnost da se povrijedi Stipčević, a ni Prostran nije fizički jak tako da ćemo najvjerojatnije dovesti igrača koji može igrati na poziciji 1-2, on bi bio kao treći razigravač. Moguće je da se na kraju odlučim za Paola Tičinu. Fizičkih i tehničkih problema nema, taj igrač je dobar i vidjet ćemo za par dana kako će odreagirat na sve:

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.