Romel Beck u Širokom Brijegu?
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 12.2.2009 u 23:52.
ZDNews.hr

Romel Beck Foto: Arhiva (ZadarSport)


Prema informacijama kojima raspolaže redakcija ZadarSporta, za igrača Zadra Romela Becka zainteresiran je KK Široki Brijeg koji je spreman platiti odštetu za dovođenje mladog Meksičkog reprezentativca i još uvijek, službeno, igrača KK Zadar.

Hoće li Uprava KK Zadar prodati Becka u Široki Brijeg ili će se trakavica s Romelom Beckom nastaviti, saznat ćemo uskoro.

Podsjetimo, Romela Becka iz Zadra potjerao je Aco Petrović nakon što je Beck odbio ući u igru nakon što ga je, kako je u razgovoru za ZadarSport kazao - Aco Petrović rasistički vrijeđao i omalovažavao.

Nakon priprema sa Zadrom, Beck odlazi na posudbu u Universidad Autónoma de Guadalajara gdje igra dva mjeseca.

Unatoč tome što je predsjednik KK Zadar Kristijan Magaš u nekoliko navrata u javnost izlazio s informacijama kako su KK Zadar i Romel Beck raskinuli ugovor, Beck je još uvijek ugovorom vezan za Zadar, do kraja sezone.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.