Stiže Farmer!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 11.2.2009 u 23:01.
ZDNews.hr

Demson Farmer


Prema saznanjima bliskim redakciji ZadarSporta, a takđer i prema pisanju Slobodne Dalmacije doznajemo kako bi novi igrač Zadra vrlo lako mogao postati Desmon Farmer, igrač s NBA iskustvom (Seattle, San Antonio Spurs).

Do ove informacije došli smo tijekom današnjeg dana, a da bi Farmer uistinu uskoro mogao postati novo Zadrovo pojačanje potvrdio nam je novi strateg Zadra Zmago Sagadin.

"U ovom trenutku ne mogu vam kazati previše o novim pojačanjima, jedan od četvorice igrača koji su nama interesantni je i Desmon Farmer, no taj transfer još uvijek nije realiziram i ja se nadam kako bi to trebalo biti riješeno vrlo brzo." – kazao je Sagadin u razgovoru za ZadarSport.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.