Prostran: "Igrali smo na visokoj razini što je rezultiralo pobjedom"
Piše: H.B. | Objavljeno 10.2.2009 u 22:47.
ZDNews.hr


Nakon što su košarkaši Zadra slavili u Krešinom domu u utakmici 3. Kola Eurokupa protiv ruskog Kazana 93:91 izjave za novinare dali su igrači KK Zadar. Vidno raspoloženi Rok Stipčević kazao je utakmica protiv Uniksa bila izuzetno psihološki teška.

ROK STIPČEVIĆ:

"Ovo je za nas bila psihološki izuzetno teška utakmica. Ispoštovali smo trenerove zamisli i odigrali srčanu utakmicu. Mogu reći da smo večeras ostavili srce na parketu, igrali smo svi kao jedan. Ovo je jedna velika pobjeda koja će nas sigurno potaknuti na daljini rad. – kazao je Stipčević."

O igri Tonija Prostrana Rok je kazao:

"Odlično me zamijenio večeras. Toni je veliki igrački potencijal i ima velike šanse za uspjeh u seniorskoj košarci."

DAMIR RANČIĆ

"Nakon nekoliko teških dana uspjeli smo se 'rekuperati', bila je ovo za nas teška utakmica, ali smo na kraju zasluženo slavili. Trener je dobro vodio utakmicu, najbolje što može, mi smo tu da pokušamo dati svoj maksimum, to nam je uspjelo i tako trebamo ići dalje. Glavno je da smo pobijedili, osobni učinci nisu bitni. Da bi ostali u utrci za Final Four moramo pobijediti Budućnost."

Na komentar o Tornadovom napuštanju dvorane, Rančić je kazao:

"Nemam komentara na to, na terenu smo skoncentrirani na igru i nisam se osvrtao na to, trudio sam se biti što bolji. Sigurno je da su nam falili, navikli su nas da nas nose, no što je, tu je, dalje o tome ne bih komentirao. Mislim da imamo šanse u Eurokupu, Turci nam dolaze kod kuće, kod kuće trebamo nastaviti pobjeđivati, a isto tako mislim da Benetton u gostima nije nepobjediv."

TONI PROSTRAN

Igrali smo stvarno dobro i mislim da nam je ovo pozitivan šok zbog toga što je došao novi trener. Cijelu utakmicu smo igrali na visokoj razini i došli do jako važne pobjede.

U igri si proveo 13 minuta i postigao 7 koševa, dobro je to izgledalo

"Eto dobio sam malo veću minutažu. Zadovoljan sam sa napadom i mislim da sam tu stvarno dobro odigrao, a što se tiče obrane bio sam u jednom dijelu dobar, no eto, sve je to palo u zaborav nakon dvije trice Popovića, ali kažem, to dolazi sa iskustvom."

Kolike su šanse Zadra za prolaz dalje u Eurokupu?

"Mi moramo vratit taj jedan poraz u gostima, moramo dati sve od sebe i ja se nadam da ćemo na kraju i u tome uspjet i."

Za kraj...

"Još bih za kraj iskoristio ovu priliku te bih se zahvalio Marku Popoviću na velikoj potpori." - zaključio je Prostran.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.