Dejan Ivanov: "Kunem se da nisam vrijeđao Tornado!"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 10.2.2009 u 0:53.
ZDNews.hr

Sagadin, Ivanov i Popović


Nakon što su se u nekim glasilima pojavile informacije, a njih su potvrdili i pojedini članovi Tornada, kako je Dejan Ivanov, igrač KK Zadar ružnom gestom (pokazivanje 'rogova' i srednjeg prsta) uvrijedio sve pripadnike Tornada na utakmici Zageba i Zadra u Trnskom (21. kolo NLB lige), bugarski reprezentativac kune se kako to nije napravio!

"Nisam uopće pričao s navijačima, tamo je bio sudac koji je Tomiću svirao faul na meni, kasnije sam ga pitao da li je zadovoljan svojim suđenje, a kasnije je Babić (fizioterapeut op.p) došao do mene i rekao mi da se smirim kako ne bih dobio tehničku pogrešku, jer ima još 20 sekundi do kraja, ja sam sjedio, Tornado je počeo nešto pjevati i to je bilo to. Ako navijači žele da ja odem iz kluba ja ću otići, no neću se ispričavati za ono što nisam napravio. Još jednom se kunem da to nisam učinio." - kazao je Ivanov.

Ivanov je također naglasio kako je mnogo puta pojedinim članovima Tornada i privatno pomagao kada im je bilo potrebno. Da li je Ivanov uistinu uvrijedio navijače ili pak nije, najbolje zna sam on. Tornado ima svoj priču, a svoju priču ima i Ivanov. Kome ćete vjerovati, odlučit ćete ipak sami.

Dodajmo samo za kraj kako je predsjednik kluba Kristijan Magaš kazao kako je 'istraga' u tijeku te je dodao kako bi se ubrzo trebalo doznati hoće li i na koji način (ukoliko se dokaže da je kriv) Dejan Ivanov biti kažnjen ili će pak - proći bez kazne…

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.