(+FOTO) Tornado: "Perišić, Magaš, Giergia i Košta moraju napustiti KK Zadar"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 8.2.2009 u 21:34.
ZDNews.hr


U skladu s najavama, preko 250 zadarskih navijača, simpatizera i istinskih zaljubljenika u KK Zadar, predvođeni Tornadom danas u 17 sati okupili su se ispred Udruge navijača. Udruga navijača i dalje inzistira na hitnoj smjeni Predsjednika kluba Kristijana Magaša, generalnog direktora Giuseppea Giergie, direktora Davora Perišića te tehničkog direktora Jure Košte.

Okupljenima ispred Udruge navijača prvi se obratio Milan Bačić Lemmy koji je upozorio okupljene da ne rade nikakve incidente te da bilo koji fizički oblik nasilja ne bude prisutan na ovom skupu.

-Već u utorak 10. veljače u Zadru gostuje Unics iz Kazana. Nakon 15 minuta koje provedemo u dvorani svi ćemo se ustati te napustiti dvoranu. Ustrajat ćemo na svojim zahtjevima, a ti su da klub napuste Giuseppe Giergia, Davor Perišić, Kristijan Magaš i Jure Košta. Sve dok se ti zahtjevi ne ispune mi ćemo bojkotirati utakmice KK Zadar. - kazao je Lemmy.

Uz glasne povike "uprava odlazi, Pino lopove, bugarska pi…", povorka se oko 17 sati i 45 minuta zaputila prema Jazinama gdje se od 18 sati održavao Upravni odbor KK Zadar. Nakon što su došli ispred Jazina, pripadnici Tornada te ostali zadarski simpatizeri i navijači ujedinili su se te su punih sat vremena ispod prostorija u kojima se održavala sjednica Upravnog odbora KK Zadar vikali već gore napisane povike.

Da su uistinu duboko razočarani, pojedini navijači čak su parali godišnje pretplate te i na taj način iskazali svoje nezadovoljstvo Upravi KK Zadar.

FOTO GALERIJA:



























Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.