Zmago Sagadin novi trener Zadra, Tornado i dalje traži smjenu predsjednika i direktora
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 8.2.2009 u 20:55.
ZDNews.hr


Zmago Sagadin novi je trener Zadra, a Denis Pleslić - bivši! Odluka je to koju je donio Upravni odbor KK Zadar nakon burnih prosvjeda i reakcija zadarskih navijača i Udruge navijača Tornado Zadar. Prenosimo vam u cijelosti priopćenje koje je novinarima pola sata nakon Upravnog odbora uručio direktor kluba Davor Perišić.



Na reakciju Tornada nakon što su pročitali priopćenje KK Zadar nije trebalo dugo čekati pa je tako i ime Tornada izjavu za ZadarSport dao Jure Knežević, član vodstva Tornada.

– Nas ne zanima smjena trenera, oni misle da će smjenom trenera ponovno pridobiti našu podršku, to se radi već godinama i mi s time nismo zadovoljni. Nitko od glavnih krivaca za loše rezultate i negativno ozračje u klubu nije otišao. Upravni odbor KK Zadar nema našu podršku niti će je imati u budućnosti. Da je ovo ozbiljan klub Deajn Ivanon već sada bi bio kažnjen jer smo svi vidjeli što je napravio. Apsolutno smo nezadovoljni nesposobnošću rada Uprave KK Zadar. Predsjednik kluba i svi direktori trebaju odstupiti, a ukoliko Dejan Ivanov u dresu Zadra nastupi protiv Unics-a to će biti sramota kakvu ovaj klub još nije doživio u svojoj dugogodišnjoj povijesti. – zaključio je Knežević u razgovoru za ZadarSport.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.