Tornado upravi, treneru i Dejanu Ivanovu: "Ukoliko ne odstupite biti ćemo prisiljeni reagirati na nama poznate načine!"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 7.2.2009 u 20:08.
ZDNews.hr

Foto: ZadarSport (Arhiva)


Nakon sramotnog poraza Košarkaša Zadra u Trnskom protiv Zagreba, nije dugo trebalo čekati na reakciju pripadnika navijačke skupine Tornado Zadar. Netom nakon završetka utakmice kontaktirali su nas predstavnici Tornada te su poručili Upravi, direktorima, pojedinim igračima, ali i treneru Zadra da odstupe sa dužnosti koju obnašaju.

-Udruga navijača Tornado Zadar ogorčena je igrom, pristupom i rezultatom našeg kluba u utakmici KK Zadar – KK Zagreb. Nedopustivo je da pojedini igrači Zadra (Ivanov) uzimaju sebi za pravo da se obračunavaju sa zadarskim navijačima. Zahtijevamo ostavu predsjednika, svih direktora i trenera KK Zadar i to u roku od sedam dana.

Također, igrači koji ne zaslužuju nositi zadarski dres neka vrate sveti dres i neka po hitnom postupku napuste Zadar. Ukoliko se to ne ispuni, biti ćemo prisiljeni reagirati na načine koji su nama poznati.
- kazali su nam predstavnici navijačke skupine netom nakon utakmice.
Do zaključenja ovog članka do reakcije predsjednika i direktora kluba nismo uspjeli doći…

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.