KK Zadar - Zona sumraka
Piše: Ana Milin | Objavljeno 6.2.2009 u 22:01.
ZDNews.hr


Ana MilinU ovom turbulentnom razdoblju za naš klub, mnoge nepravilnosti polako izlaze na površinu, ali o jednoj stvari nitko ne priča. Poznato je da igračima sustavno kasne plaće, kao i da se dugovanja u većoj ili manjoj mjeri podmiruju. Ali na platnoj listi KK Zadar se osim Gečevskog, Ivanova, Johnsona, Sitpčevića, Macure, Perića, Ružića i Rančića nalaze i naši mladi igrači, 'zadarska dica', Šime Olivari, Toni Prostran, Marino Šarlija i Pavle Marčinković.

Tu djecu nitko ne spominje kad se priča o kašnjenju plaća, a prava je istina ta da osim Tonija Prostrana niti jedan od njih nije plaćen u ovoj sezoni. Nekim 'juniorima' duguju novce za više od pola prošle sezone.

Pitam naše uvažene direktore u klubu koji voze skupe sponzorske automobile i imaju nemoralno velike plaće, imaju li oni svoju djecu? Zar ne smatrate da je dovoljno frustrirajuće to da čitavu sezonu provedu sjedeći na klupi, a ulažu isto vrijeme i trud kao i ostali igrači koji imaju pristojnu minutažu i više-manje redovnu plaću (osim nekoliko izuzetaka)?

Zar ih se uza sve to još mora i kažnjavati time da im se ne isplaćuju plaće, pogotovo ako znamo da su njihove plaće skromne, te da to nisu veliki izdaci za klub? Vjerojatno se više novaca potroši za catering u zlatnom vipu, službene mobitele i ostale pogodnosti koje imaju direktori kluba.

Vrijeme je da netko digne glas i zauzme se za 'našu dicu', pa vas molim da mi date podršku i dignete svoj glas protiv takvog ponižavajućeg tretmana mladih zadarskih igrača koji ga ničim nisu zaslužili. Roditelji te djece se očito sami ne mogu boriti protiv moćnika koji gledaju isključivo svoju korist. Činjenica da neki od njih nemaju roditelje, samo je razlog više da svi zajedno stanemo iza tih momaka i da se konačno dozna i ovaj dio priče.

ana.milin@zadarsport.com

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.