"Sve smo učinili da dovedemo Wrighta, no on je potpisao za Aris"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 6.2.2009 u 17:12.
ZDNews.hr


Puna dva dana nakon što su svi relevantni Internet portali objavili informaciju kako je Bracey Wright, potencijalni igrač Zadra potpisao za Grčki Aris, oglasio se i službeni KK Zadar s priopćenjem u kojemu je agent Braceya Wrighta Duško Mišković kazao kako je KK Zadar učinio sve da Amerikanac potpiše za Zadar, a navodno je Zadar ponudio i više novaca, no prema Miškovićevim tvrdnjama, presudilo je to što je Wright prošle sezone nastupao za Aris.

Priopćenje vam prenosimo u cijelosti:

Agent Duško Mišković rekao je kako je igrač Bracey Wright danas odlučio prihvatiti ponudu grčkog kluba Aris isključivo zbog toga jer je prošlu sezonu igrao tamo. Mišković je rekao kako je je ponuda KK Zadra bila financijski veća od Arisove, međutim prilikom odlučivanja prevagnula je činjenica da je lani igrao tamo. On je dodao kako se s potpisivanjem dugo čekalo jer je Aris Wrightu prvo nudio ugovor na žeton, ali na kraju mu je ipak ponudio ugovor do kraja godine. Iako financijski manji nego Zadrov, Wright je ipak odlučio otići tamo.

- Žao mi je što se ovo dogodilo, uprava KK Zadra učinila je sve napore i iskazala je strpljenje i želju da ga dovede, ali ovo je isključivo želja igrača da ode tamo. Još jednom se zahvaljujem upravi na strpljenju i očekivanju pozitivnog ishoda, ali na žalost do toga nije došlo zbog već spomenutih razloga, zaključio je Mišković.

Uprava KK Zadar.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.