Stipčeviću deset šavova na usnici, Ivanovu tri na laktu
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 6.2.2009 u 1:22.
ZDNews.hr


Nakon što je jučer Bracey Wright potpisao za Aris, nova nesreća po Zadrane nije čekala dugo. Naime, na sinoćnjem treningu KK Zadar došlo je do sudara između Dejana Ivanova i Roka Stipčevića. Stipčević je završio sa 10 šavova na usnici dok je Bugarin Dejan Ivanov završio sa 3 šava na lijevoj ruci.

U kratkom razgovoru za ZadarSport Rok Stipčević kazao je kako će u Trnskom igrati bez obzira na težinu ozljede. – "Niti ne namjeravam razmišljati o tome da neću igrati u Trnskom protiv Zagreba, to je naša najvažnija utakmica i igrat ću. Ne zanima me moja ozljeda niti to što imam deset punata na usnici – ja ću igrati i gotovo. Boli me jako, no ništa me neće zaustaviti da u Trnskom budem na raspolaganju treneru Plesliću." - kazao je vrlo hrabro mladi 'play' Zadra Rok Stipčević.

Dodajmo ovome kako prema prvim informacijama ozljeda Dejana Ivanova nije toliko ozbiljna te njegov nastup u utakmici Zagreba i Zadra ne bi trebao biti upitan.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.