Kome smeta ZadarSport?
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 6.2.2009 u 0:01.
ZDNews.hr


Poštovani posjetitelji Internet portala i foruma ZadarSport, sa velikim žaljenjem moramo vam obznaniti kako je upitno kako će i na koji način ZadarSport nastaviti s radom s obzirom na česte 'ddos' napade koji se izvršavaju tako da portal u jednom trenutku dobije i preko 300.000 umreženih 'posjetitelja', tojest kompjuterskih 'botova'.

Nekome očito nešto smeta, možda jer smo jedini portal u Zadru koji dopušta slobodu govora na našem forumu? Možda radi činjenice što pišemo istinu i provjerene informacije uglavnom prije ostalih, koje nekome smetaju? – Više ne znamo, jedino što u ovom trenutku možemo reći je to da nam je rad onemogućen, a server će vjerojatno i kasnije radi učestalih napada biti isključen. Što više reći…
Prenosimo vam e-mail os sistemskog administratora na serveru:

Večer,

Stranica je privremeno onemogućena zbog ddos napada, na stranici je zabilježeno preko 300.000 hitova i apache servis je bio potpuno zagušen.
Ponovno je aktivirana sada. Ako će se napadi nastaviti ponovno ću je morati onemogućiti dok se situacija malo ne normalizira.

Srdačno,

--
Miron J.


Još jednom, isprike svim posjetiteljima koji nisu radi napada mogli pristupiti forumu i portalu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.