Tome Ružić: "Potrebna nam je podrška Tornada"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 5.2.2009 u 15:28.
ZDNews.hr

Tome Ružić Foto: ZadarSport (Arhiva)


U utakmici Zadra i Benettona zapostavljen na klupi ostao je treći po ukupnoj valorizaciji na kraju utakmice – Tome Ružić! Za samo osam minuta provedenih na parketu Ružić je upisao 9 koševa i dva skoka što je bilo dovoljno za valorizaciju 10.

No, trener Zadra Denis Pleslić kao da je zaboravio da na klupi ima Ružića koji svojom 'mekanom' rukom, ali i skokom može dosta toga promijeniti – nabolje. Slično se događalo i dok je na klupi Zadra bio i Aco Petrović.

Tome Ružić danas kaže kako je podrška navijača vrlo bitna, poziva ih da podrže igrače do kraja regularnog dijela NLB lige te napominje kako će dati sav svoj maksimum da Zagreb u Trnskom – padne!

Zagreb se pojačao s dvojicom igrača, vi u Trsnko idete po pobjedu?

"Nije lagan protivnik, svjedoci smo da nas može iznenaditi i zadnji na tablici, a pogotovo kada smo na gostovanju, pokazalo se da nas svi mogu iznenaditi. Na nama je da se maksimalno kvalitetno pripremimo za utakmicu sa Zagrebom. Oni su se pojačali sa dva igrača, s Krstićem i Mulaomerovićem, mislim da su to kvalitetni igrači, oni mogu puno njima pomoći, ali koliko su se uklopili do sada u momčad to još ne znam. Moramo odigrati maksimalno koncentrirano i agresivno od prve minute."

Koje su prednosti Zadra naspram Zagreba?

"Mi smo iskusnija momčad, posjedujemo više iskusnijih i kvalitetnijih igrača i to ćemo pokušati pokazati u Trnskom, oni su doveli iskusnije igrače Mulaomerovića i Krstića s kojima će pokušati spasiti što se spasiti da, no Zadar je ipak Zadar i mi ćemo dati svoj maksimum da izborimo tu pobjedu u Trnskom, uz nadam se podršku naših navijača."

Navijači su razočarani porazom od Benettona, kako to komentirate?

"Mi smo također jako razočarani s porazom protiv Benettona, nije niti nama svejedno. Nije ti lako kada izgubiš pred domaćom publikom jer su oni uvijek uz nas, bilo da gubimo, bilo da pobjeđujemo, nama je jako žao što se to dogodilo i što smo izgubili u Krešinom domu. Treba naglasiti da su nas naši navijači i Tornado bezrezervno uvijek podržavali bez obzira na kvalitetu igre koju smo pružali, bilo to lošije ili bolje i iskreno mi je žao što su morali gledati kako gubimo po prvi put u novoj dvorani."

'Poruka Tornadu: Dođite nas podržati'

"Znamo da na trenutke odigramo jako loše, kao protiv Heliosa, no odigramo i dobro. Nažalost i mi imamo svoje loše dane, kao i svi drugi. Tornadova podrška nam jako puno znači i ovom prilikom ih pozivam da nas podrže u što je moguće većem broju do kraja sezone jer nam je njihova podrška potrebna." - Za kraj je kazao zadarski centar Tome Ružić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.