Tornado: "Nesposobni članovi Uprave moraju otići iz kluba"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 5.2.2009 u 13:56.
ZDNews.hr

Foto: ZadarSport (Arhiva)


Nakon što su jučer na sastanku s predstavnicima Tornada, članova Uprave KK Zadar zadarskim navijačima jasno i glasno obećali kako će danas Bracey Wright potpisati ugovor s KK Zadar, to se nije dogodilo već je Wright potpisao za klub za koji je nastupao u sezoni 07/08 – Grčki Aris!

Navijači se osjećaju izigrano i prevareno, a u ekskluzivnom razgovoruza ZadarSport član vodstva Tornada Milan Lemmy Bačić kazao je kako uprava nema podršku te kako mogu očekivati ista skandiranja već u subotu na utakmici Zagreba i Zadra.

"Govorim u ime Udruge navijača Tornado Zadar. Navijači Zadra osjećaju izigrano i prevareno, još jednom. Međutim, ovaj put se neće ostati po strani nego ćemo tražiti da se precizira krivac imenom i prezimenom zbog čega nije doveden Bracey Wright. Tražit ćemo i da pojedini članovi uprave radi svoje nesposobnosti napuste klub."

Rekli ste da su vam članovi Uprave jučer obečali novo pojaćanje - Bracya Wrighta?

"Jučer nam je u lice obećano da dolazi novi igrač. Članovi Uprave pokazali svu svoju nesposobnost i nisu u stanju raditi svoj posao. Ovo je samo jedno u nizu lažnih obećanja. Ljudi i navijači u gradu su razočarani time i sve su veća negodovanja."

Što se može dalje očekivati od Tornada?

"Članovima Uprave neka očekuju iste povike s tribine kao i u utakmicama protiv Hemofarma i Benettona, bez obzirala na ishod utekmice, a igračima bezrezervna podrška do kraja." – zaključio je Lemmy u svoje osobno ime te u ime članove Uprave Tornada u razgovoru za ZadarSport.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.