Ekskluzivno: Bracey Wright potpisao za Aris!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 4.2.2009 u 23:58.
ZDNews.hr

Bracey Wright


Od izvora bliskim BC Aris te od jednog uglednog hrvatskog menadžera danas smo ekskluzivno doznali kako bi još jedan u nizu nesuđenih igrača KK Zadar – Bracey Wright svoj konačni potpis na ugovor Arisa trebao staviti danas, to je i učinio, Bracey Wright novi je igrač svog novog/starog kluba, grčkog Arisa.

Iako je predsjednik kluba Kristijan Magaš danima govorio kako je sve dogovoreno i kako Wright neće potpisati za Aris nego za Zadar, dogodilo se upravo suprotno, Wright je pristao vratiti se u klub za koji je nastupao u sezoni 07/08.

Dodajmo ovoj informaciji kako će Bracey Wright sutra u 11 sati obaviti liječničke preglede u Grčkoj nakon kojih će i službeno, još jednom obući dres Arisa.

Od našeg prvog izvora doznajemo kako se radilo o tome da KK Zadar nije bio u stanju osigurati bankovnu garanciju da će klub izvršavati svoja plaćanja prema igraču. Još danas predsjednik kluba i direktor Giergia uvjeravali su pripadnike Tornada na sastanku kako je Wright Zadrov igrač i kako će sutra potpisati za KK Zadar, no to se neće dogoditi…

Navijači su nezadovoljni, vremena je sve manje… Zadru su potrebni igrači, a svi u širokom luku izbjegavaju Zadar, ili nas netko laže? Za kraj, zadarski navijači postavljaju samo jedno pitanje - tko će radi nesposobnosti uprave KK Zadar odgovarati?

Nitko, pretpostavljamo…

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.