Prvenstvo Hrvatske u atletici za mlađe juniore i juniorke
Piše: Ivan Šola | Objavljeno 4.2.2009 u 23:30.
ZDNews.hr


Proteklog vikenda je u Zagrebu, u odličnoj organizaciji Ak Zagreb-Ulix odžano dvoransko prvenstvo Hrvatske u atletici za mlađe juniore i juniorke.U dvorani pri Bočarskom domu nastupilo je i sedam članova Atletskog športskog kluba Zadar, koji su osvojili ćetiri medalje, jednu zlatnu, jednu srebrenu te dvije brončane medalje.

Ines Ikić je u troskoku osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju, te naslov državne prvakinje, skočivši u trećoj seriji odličnih 11,83 m što je njen novi osobni rekord.Ovim rezultatom Ines se približila na samo 17 cm do ispunjena norme( 12 m) za nastup na prvenstvu svijeta za mlađe juniorke, koje će se održati od 8.-do 12.

srpnja ove godine u Talijanskom gradu Bressanone. Zadovoljna sam postignutim rezultatom.Iako sam imala malih poteškoća u prva dva pokušaja sam prestupila , znala sam da mogu daleko skoćiti.Cilj mi je ispuniti normu koja inosi 12 m i otići na prvenstvo Svijeta, rekla je sva sretna Ines Ikić.Naslov vicešampionke Hrvatske u Bacanju kugle od 4. kg osvojila je Andrijana Vunić s rezultatom od 11.13 m.

U istoj disciplini Anastazia Kalac je osvojila 3. mj. i brončanu medalju s 10, 81 m.U skoku uvis Lucija Zubčić je osvojila također 3. mj preskoćivši 155 cm.U zagrebu su još nastupili Paola Borović u skoku udalj, osvojila 6. mj(5.28 m), Anamaria Ćurković na 60 m prepone osvojivši 4. mj.(9.78 sek), te Marino Utković u skoku udalj osvojio 6. mj(6.09 m).

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.