Boro Poštar: "Aco je kriv za sve!"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 4.2.2009 u 18:29.
ZDNews.hr

Boris Marin zvan Boro Poštar Foto: ZadarSport (Arhiva)


Boris Marin zvan Boro Poštar, jedan od osnivača navijačke skupine Tornado Zadar na press konferenciji nakon sastanka Uprave KK Zadar i čelništva Tornada javno je kazao kako neki lobiji rade na tome da se bivši trener Zadra Aco Petrović ponovno vrati na funkciju trenera KK Zadar, no on je tom lobiju javno poručio kako im to neće uspjeti.

"Drugi Zadrani koji su usko povezani s klubom ovu trenutnu krizu u KK Zadar doživljavaju na taj način da pokušavaju na sve načine Aleksandra Petrovića vratiti u KK Zadar, međutim, Tornado je svjestan svih trenutnih poteškoća u KK Zadar i mi nismo za to da se u Zadar vrati Aco Petrović jer sve je ovo on i napravio sa svojom bahatošću i sa svađom koji je unio unutar kluba. Koristim priliku da svim tim snagama koje rade kontra Zadra poručim da taj film u Zadru neće gledati." – zaključio je Boro.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.