Pleslić: "Kontrolirali smo utakmicu svih 40 minuta"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 31.1.2009 u 23:49.
ZDNews.hr

DENIS PLESLIĆ Foto: ZadarSport (arhiva)


Nakon poraza protiv Heliosa, Zadrani su se Slovencima osvetili u Novom Mestu pobjedom protiv momčadi Krke koju vodi bivši igrač Zadra Ivan Sunara. Trener Zadra Denis Pleslić u razgovoru za ZadarSport nakon utakmice kazao je kako je Zadar bio kvalitetniji kroz svi 40 minuta, naglasio je kako su Stipčević, Gečevski i Johnson odigrali odličn.

Vaš osvrt na današnju utakmicu i pobjedu Zadra nad Krkom?

"Pokazali smo da smo kvalitetnija momčad s time što smo od nulte do četrdesete minute kontrolirali utakmicu, a susret smo završili s dobrom prednošću, pokazatelj da smo bili kvalitetniji je i u tome što smo u sve četiri četvrtine mi bili ti koji su vodili. Kontroliralo smo utakmicu, odigrali smo u visokom ritmu napadački i obrambeno."

'Stipčević briljirao'

"Rok je odigrao i napadačk, al i obrambeno odlično, dobro je zatvorio Shileldsa koji je zabio 18 koševa , ali je isto tako vrlo važno naglasiti da je on potrošio dosta lopti. Rok ga je kvalitetno čuvao te ga je smetao dok se ovaj raspucavao. Gečevski je također odigrao utakmicu u visokom ritmu, Macura isto, vrlo dobro obrambeno, a dosta je dobroga danas pokazao i Tome Ružić."

'Samo o sebi mislimo'

"Mi i dalje ostajemo u trci i borbi za Final four, borimo se i dalje, i nadamo se da će sve sljedeće utakmice završiti u našu korist. Iako je Cibona slavila protiv Olimpije, mi mislimo samo na sebe i na sljedeću utakmicu u kojoj ćemo dati svoj maksimum da dođemo do nove pobjede."

Hoće li i kada će Toni Prostran dobiti priliku?

"Sigurno da hoće, on je naš perspektivni igrač i mi se brinemo o tome, kad utakmica ode u toku da on može pomoći ja ću mu ukazati minutažu i siguran sam da će on to iskoristiti na najbolji mogući način." – zaključio je Pleslić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.