Denis Pleslić: "Izvukli smo pouke nakon poraza od Heliosa"
Piše: Valentino Matešić / Novi Radio | Objavljeno 30.1.2009 u 15:57.
ZDNews.hr

Denis Pleslić Foto: ZadarSport (arhiva)


U razgovoru za Novi Radio, treneri Zadra i Krke najavili su utakmicu 20. kola NLB lige između Zadra i Krke. Novinar Valentino Matešić razgovarao je s Denisom Pleslićem, trenerom Zadra, te s Ivanom Sunarom, trenerom slovenske Krke.

Denis Pleslić, trener Zadra smatra kako su njegovi izabranici izvukli pouke nakon utakmice s Heliosom te naglašava kako će, ukoliko to bude potrebno – u momčadi Zadra nakon poduže stanke zaigrati i Toni Prostran. - Izvukli smo pouke s utakmice protiv Heliosa. Mislim da ćemo kvalitetno zatvoriti Shields-a koji je njihov pokretač momčadi, tu je i Pavič, doveli su i novog igrača Ingrama koji je igrao u Heliosu, ozlijedio im se Petrov, Marcelić ima problema sa stražnjom ložom pa ćemo vidjeti hoće li i on igrati.

O eventualnoj minutaži Tonija Prostrana

Pleslić kaže: - To sve zavisi od samog tijeka utakmice, mi možemo sada nagađati hoće li on igrati ili ne, ali ako ja procijenim da je tijek utakmice takav da Toni može zamijeniti Stipčevića, ja ću ga bez problema'gurnuti u vatru'…

Denis Pleslić:


S druge strane, trener Krke, Ivan Sunara smatra kako je Zadar apsolutni favorit, smatra da Zadar ima sve prednosti i da je sve u rukama Zadrana. -Zadar je apsolutni favorit, mislim da će to biti jedna lijepa utakmica u kojoj ćemo pokušati dati sve od sebe. Nama su ozlijeđeni Simon Petrov i Davor Marcelić i bez njih smo dosta skraćeni u rotaciji…

Ivan Sunara:


Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.