Magaš: "Wright potpisuje sljedeći tjedan"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 30.1.2009 u 15:19.
ZDNews.hr

Bracey Wright Foto: Euroleague


Iako je direktor kluba Giuseppe Giergia u razgovoru za ZadarSport jučer kazao kako bi Bryce Wright danas trebao službeno potpisati s KK Zadar, to se ipak neće dogoditi danas, već u narednih nekoliko dana, kazao je u razgovoru za ZadarSport predsjednik kluba Kristijan Magaš.

- Nigdje ne gori, sve je u apsolutnom redu i Wright će biti naš igrač već od sljedećeg tjedna kada će nastupiti u utakmici NLB lige gdje Zadar gostuje u Trnskom. Mi smo se s njegovim agentom dogovorili i sve stavke ugovora koje smo mi stavili – oni su prihvatili, samo su od nas zatražili da u ugovor ubacimo još nekoliko sitnih promjena koje nisu vezane za financije. Mi ćemo to učiniti u narednih par dana i Wright postaje naš igrač. – kazao nam je Magaš.

U medijima su se ovih dana također pojavile špekulacije o tome kako bi Zadrov dres trebao obući novi 'play' koji bi rasteretio Stipčevića. Spominjao se Srđan Subotić, no sve je ostalo na špekulacijama. – Ne bih znao o tome ništa, to neka odluče Pino i Pleso, ja se neću miješati u to. – kazao je za kraj Magaš.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.