Video: Bracey Wright
Piše: P. Sarić i H. Bajlo | Objavljeno 29.1.2009 u 14:18.
ZDNews.hr


Wright koji iza sebe ima i NBA iskustvo, a u Europu je došao nakon kraće epizode u Minnesoti gdje je u dvije sezone skupio 26 utakmica, prosječno ostvarivavši preko 8 koševa u svojoj prvoj sezoni. U sezoni 07/08 je pristupio Arisu gdje je preko 13 koševa uz 45% šuta. Do otkaza u Jouventut, bio je ponajbolji igrač španjolske momčadi postizavši preko 12 koševa u prosjeku u Euroligi uz 3 skoka i asistenciju. Iznimno je talentiran combo-guard koji svojim napadačkim sposobnostima, prvenstveno šutem, može slomiti svaku momčad.

Donosimo vam video kompilaciju najboljih akcija Braceya Wrighta:





Za kraj, kako neslužbeno doznajemo, svoj potpis na ugovor s KK Zadar Bracey Wright trebao bi staviti do kraja ovog tjedna, a ugovor će biti potpisan do kraja sezone.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.