Malik Dixon suspendiran, KK Zadar dovodi ili ne dovodi novog 'play-a'?
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 25.1.2009 u 14:57.
ZDNews.hr

Malik Dixon Foto: ZadarSport (arhiva)


Nakon što je raskinut ugovor s Marlonom Garnettom, KK Zadar u svoju momčad nije vratio Romela Becka koji i dan danas ima pravovaljani ugovor s KK Zadar. Danas novi problemi, naime, Malik Dixon iz samo njemu znanih razloga nije se pojavio u autobusu koji je s igračima i strukom KK Zadar otputovao za Zagreb, pa za Ankaru gdje košarkaše Zadra očekuje utakmica 1. kola drugog kruga Eurokupa protiv domaćina – Turk Telecoma.

U razgovoru za ZadarSport i predsjednik i generalni direktor kluba, Kristijan Magaiš i Giuseppe Giergia kazali su kako je Dixon na vrijeme plaćen, a Zadar je u potrazi za novim razigravačem.

"Istina je da raskidamo ugovor s Malikom Dixonom, naime, on se nije pojavio jutros u autobusu koji je krenuo prema Zagrebu iz samo njemu znanih razloga. On tvrdi da mu novci nisu sjeli na račun, ja odgovorno tvrdim da sam se čuo s njegovim agentom te da su novci sjeli na račun i sve je u redu, on mudruje i ja ga jednostavno ne razumijem. Odlučili smo raskinuti ugovor s Malikom Dixonom i u potrazi smo za novim razigravačem, treba nam čista 'jedinica' i nadam se da ćemo ju što prije nači." – kazao je Magaš u razgovoru za ZadarSport.

S druge strane, generalni direktor KK Zadar, Giuseppe Giergia također kaže kako je Dixonu sve podmireno te dodaje kako će ugovor s njim biti raskinut sljedeći tjedan.
S Dixonom ćemo raskinuti ugovor sljedeći tjedan i on će biti suspendiran.

Na naše pitanje traži li Zadar novog 'playa', Giergia je kazao: "Zadar ima dovoljno dobrog prvog 'play-a' pa ćemo vidjeti hoćemo li dovoditi novog igrača ili nećemo, sve u svemu, iako ga budemo dovodili, o tome će se više znati tijekom sljedećeg tjedna." - kazao nam je Giergia…

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.