Pronađena (izgubljena) godišnja iskaznica KK Zadar
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 25.1.2009 u 2:25.
ZDNews.hr


Očito bijesan lošom igrom Zadra u prvom dijelu susreta, jedan je, za sada nepoznati zadarski navijač slučajno ili ne - bacio godišnju iskaznicu KK Zadar na parket koju je kasnije pokupio Hrvoje Perić. Perić nam je predao iskaznicu te nas je zamolio da na portalu objavimo kako je netko od gledatelja namjerno ili ne – izgubio svoju godišnju ulaznicu.

"Netko iz publike sa istočne tribine ubacio je iskaznicu koju sam pokupio, par ljudi doviknulo mi je da vratim iskaznicu, no rekao sam im da ću im je dati na kraju susreta, jer nisam mogao tada. Utakmica je završila i ja te ljude više nisam vidio iako sam gledao hoću li ih pronaći na tribini, no nisam ih pronašao" – kazao nam je Perić.

Hrvoju svaka čast na odličnoj partiji i snalažljivost, što se utakmice, ali i godišnje iskaznice tiče. Onaj tko je izgubio iskaznicu neka se slobodno javi na redakcijski e-mail [info@zadarsport.com] s točnim imenom koje piše na iskaznici – kako bi svoju iskaznicu mogao dobit natrag čim prije.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.