Denis Pleslić: "To je naša publika"
Piše: Paulo Sarić | Objavljeno 24.1.2009 u 23:53.
ZDNews.hr

Karadžić i Pleslić Foto: Hrvoje Bajlo


Iako je pobjedu nad Hemofarmom više obilježilo skandiranje zadarskih navijača, očito nezadovoljnih prikazanom partijom svojih ljubimaca, nego sami događaji na terenu, na press konferenciji nakon utakmice nije bilo previše osvrtanja na događanja koja nisu imala veze sa igrom košarkaša obaju momčadi. Na pitanje o komentaru večerašnjih skandiranja u Jazinama, trener Pleslić je dao samo diplomatski odgovor.

Stevan Karadžić

"Čestitam Zadru na zasluženoj pobjedi. Mi smo kontrolirali utakmicu sve do 35. minute, no tada je do izražaja došao naš nedostatak visokih igrača. Pritisnuti umorom i sa teretom osobnih grešaka moji se centri nisu mogli nositi sa zadarskim, te nismo bili u stanju iskontrolirati skok. U tom je periodu Todor Gečevski promašio tri ili četiri uzastopna pokušaja za tri poena, no nažalost nismo pokupili te skokove, lopta je svaki put došla u ruke domaće momčadi i Zadar je imao mnoštvo drugih napada.

Nedugo zatim ih je krenuo šut za tri poena, koji im je najjača uzdanica, dok smo mi sa druge strane promašili nekoliko otvorenih šuteva. Za razliku od prvog poluvremena kada smo imali dobar postotak šuta za tri poena, on je u nastavku pao te nismo uspjeli pratiti ritam Zadra. Na kraju smo pokušali poraz smanjiti na manje od šest razlike što bi nam omogućilo prednost u međusobnih dvobojima, ali domaća je momčad tada već bila ušla u ritam i to je bilo nemoguće izvesti. Krajnjih 14 razlike djeluje malo nerealno, no ponavljam čestitam Zadru na zasluženoj pobjedi."


Denis Plesilić

"Hvala na čestitkama. Mi smo vjerovali u pobjedu od samoga starta utakmice, znači od prve minute, do četrdesete. To nam se isplatilo jer, ne samo da smo dobili utakmicu, nego smo ju dobili sa više od šest razlike čime smo u potpunosti ostvarili svoj cilj. Čestitao bih svojim igračima na vjerovanju da možemo dobiti Hemofarma, te smatram da je upravo to bilo ključ današnje utakmice."

Na pitanje novinara o komentaru zadarske publike, trener Pleslić je samo diplomatski odgovorio: "To je naša publika!", očito ne shvativši pitanje. Ili se možda vodio starom izrekom da je šutnja – zlato!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.