(AUDIO) Pleslić: "Hemofarm dočekujemo spremni i motivirani, vjerujem u našu pobjedu"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 23.1.2009 u 23:47.
ZDNews.hr

Denis Pleslić Foto: ZadarSport (arhiva)


Nakon što su izabranici Denisa Pleslića doživjeli poraz u Domžalama od Heliosa, trener Zadra u razgovoru za ZadarSport kazao je kako i dalje vjeruje u svoju momčad te napominje kako Zadrani maksimalno spremni i angažirani dočekuju momčad Hemofarma. Pleslić također kaže kako je poraz protiv Heliosa samo jedan individualni poraz.

'O utakmici s Heliosom sve je rečeno, znaju se pozitivne i negativne stvari i činjenice iz tog susreta.':



'Rotacija igrača moja je osobna procjena i ja sam taj koji će procijeniti kada će tko ući u igru, a kada neće. U utakmici s Heliosom trebali smo raditi pritisak na Snowa i Jacobsona, u utakmici s Partizanom sam imao puno više rotacija, sve je stvar utakmice i trenutka.':




'Hemofarm je opasan u pick'n roll igri s Pavkovićem, on je igrač koji zna promijeniti ritam utakmice sa svojim asistencijama i šutevima':



Pokazali smo svoju mentalnu snagu, ne smije nas jedan poraz okrenuti naglavačke:



'Sastavni dio trenerskog posla je taj da ima i pobjeda i poraza.':

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.