Perišić: "Zadar - Hemofarm u Jazinama gledati će 2863 sretnika + akreditirani novinari"
Piše: H.B. | Objavljeno 22.1.2009 u 9:14.
ZDNews.hr

Davor Perišić, direktor KK Zadar Foto: ZadarSport (arhiva)


Nakon što smo objavili članak u kojemu su fanovi KK Zadar obaviješteni kako će samo pretplatnici s godišnjom iskaznicom KK Zadar za sezonu 08/09 moći prisustvovati utakmici 19. kola NLB lige između Zadra i Hemofarma, na redakciju našeg portala stigli su upiti o tome koliko je točno prodano godišnjih ulaznica.

Isto pitanje proslijedili smo direktoru KK Zadar koji je u razgovoru za ZadarSport kazao kako je od početka prodaje godišnjih ulaznica sve do danas KK Zadar prodao točno 2293 godišnje ulaznice.

Prodali ste 2293 godišnje ulaznice, što je s ostatkom predviđenim za Tornado, VIP ulaznice i ostale?

"Klub je od prvog dana do danas prodao točno 2293 godišnje ulaznice, što znači da će svi pretplatnici koji posjeduju godišnju iskaznicu moći ući u dvoranu te odgledati utakmicu između Zadra i Hemofarma koja se igra u subotu. 300 karata klub će dodijeliti Tornadu, 250 karata dobit će VIP sponzori dok 20 karata otpada na sponzore." – kazao nam je Perišić

U prijevodu, to znači da će utakmici Zadra i Hemofarma moći prisustvovati maksimalno 2873 gledatelja. Podsjetimo, KK Zadar izdao je službeni vodič za sezonu 08/09 još prije početka samog početka iste u kojemu piše sljedeće:

"Utakmica između Zadra i Hemofarma koja je na rasporedu 24.01. zbog održavanja Svjetskog rukometnog prvenstva održat će se u dvorani Jazine. Ulaz će biti omogućen samo pretplatnicima, ukoliko se za istu ne uspije izvršiti zamjena termina, te molimo naše navijače za razumijevanje"

Za sve one koji nemaju godišnju pretplatu – još uvijek nije kasno! Možete se prijaviti na nagradnu igru u kojoj vam dijelimo četiri ulaznice, a sve što trebate učiniti je odgovoriti na nagradno pitanje.

Također, u priopćenju kojega potpisuje KK Zadar stoji sljedeće: "Kupci sljedećih godišnjih pretplata (zlatni vip, sponzorski vip, obiteljski vip, ring zona) imat će omogućen ulaz na zapadnu tribinu, a kupci ostalih zona (tornado zona, plava zona i žuta
zona)- tribina istok."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.