Malik Dixon: "Pobjedom nad Heliosom potvrditi pobjedu nad Partizanom"
Piše: H.B. | Objavljeno 20.1.2009 u 23:26.
ZDNews.hr

Malik Dixon Foto: ZadarSport (Arhiva)


Košarkaše Zadra očekuje utakmica 18. kola NLB lige u kojoj Pleslićevi 'ratnici', kako ih trener od milja naziva – gostuju u Domžalama, a protivnik im je KK Helios, posljednja momčad na tablici s omjerom 3/14. Nakon utakmice Zadra i Partizana Malik Dixon, povratnik u momčad Zadra pred okupljenim novinarima najavio je utakmicu s Heliosom.

Prije svega kako se osjećate, nakon duže pauze konačno se vračate u 'stroj'?

Vraćam se polako u ritam, neće se to dogoditi preko noći, nisam igrao mjesec i pol dana radi ozljede zgloba, sretan sam radi pobjede nad Partizanom i moj oporavak napreduje sve brže i brže, to je najvažnija stvar.

'Potvrditi pobjedu nad Partizanom pobjedom protiv Heliosa'

Mislim da moramo potvrditi pobjedi nad Partizanom upravo u utakmici protiv Heliosa. Znam da dosta ljudi slavi pobjede nad Partizanom i Cibonom, no mi se moramo skoncentrirati na utakmicu s Heliosom jer je ona od ključnog značenja za nas, svaka pobjeda je bitna, bila ono protiv 'velikog' ili 'malog' protivnika. Nema nikakvih dilema, jedino što nas zanima u utakmici sa Helios je pobjeda i dat ćemo sve od sebe da to i ostvarimo.

'Sve su pobjede važne'

Od sada pa nadalje, za nas je svaka utakmica od iznimnog značenja ukoliko se želimo plasirati na Final four, a to naravno – želimo. Moramo čvrsto ući u utakmicu i ne dopustiti protivniku da zavlada parketom, to je pravilo koje treba poštivati bez obzira protiv koga da igramo. – kazao je 'playmaker' Zadra Malik Dixon nakon pobjede Zadra nad Partizanom.

Utakmica počinje u 18 sati uz izravan prijenos na televiziji VOX.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.