Davor Perišić "Samo pretplatnici moći će u Jazine na utakmicu Zadra i Hemofarma"
Piše: H.B. | Objavljeno 20.1.2009 u 23:26.
ZDNews.hr

Davor Perišić Foto: ZadarSport (Arhiva)


Iako je pred nama prvo utakmica 18. kola NLB lige između Heliosa i Zadra u kojoj će Zadrani tražiti 'potvrdu' pobjede nad Partizanom, a tek onda Zadra i Hemofarma koja se igra u Jazinama, dužni smo vas, naše vjerne čitatelje obavijestiti kako karata za tu utakmicu u prodaju – neće biti. Potvrdio je to u razgovoru za ZadarSport direktor kluba Davor Perišić.

S obzirom na to da se utakmica između Zadra i Hemofarma radi rukometa igra u Jazianam, na koji način će klub Zadranima omogućiti gledanje utakmice, osim TV prijenosa?

"Znamo i svjesni smo kolika je želja naših sugrađana za ovom, ali i ostalim utakmicama KK Zadar. Od toga pobjeći ne možemo. Želim naglasiti kako će pretplatnici koji imaju godišnju iskaznicu bez ikakvih poteškoća ući u Jazine."

Znači li to da se karte za utakmicu Zadra i Hemofarma neće puštati u prodaju uopće?

"Nažalost, i to je točno, naime naši pretplatnici će jedino moći ući u dvoranu, a ostale karte biti će rezervirane za pripadnike navijačke skupine Tornado. U dogovoru s njima sve smo riješili i oni će biti smješteni na istočnu tribinu. Znam da će ovo nekima izgledati ružno, no ulaznice za utakmicu između Zadra i Hemofarma nećemo puštati u prodaju jer imamo dovoljan broj pretplatnika koji će popuniti dvoranu, pa tako mjesta za ostale neće biti." – kazao je Perišić u razgovoru za ZadarSport.

Nakon što smo danas na našem forumu objavili informaciju kako se ulaznice za utakmicu između Zadra i Hemofarma neće tiskati/prodavati, veći broj forumaša inzistirao je na tome da se objavi točan broj pretplatnika, tj. da se objavi koliko je službeno godišnjih ulaznica prodao KK Zadar za sezonu 08/09.

Do završetka ovog članka nismo uspjeli doći do te informacije, no tijekom sutrašnjeg dana pokušat ćemo doznati i tu informaciju te vas pravovremeno obavijestiti o istoj.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.