Igrači Zadra: "Zasluženo smo slavili pred odličnom publikom"
Piše: Paulo Sarić i Hrvoje Bajlo | Objavljeno 19.1.2009 u 2:04.
ZDNews.hr

Jere Macura Foto: Hrvoje Bajlo


Nakon pobjede Zadra nad Partizanom (74:65), igrači Zadra kazali su kako je Zadar zasluženo slavio. Također, oduševljeni su i fenomenalnom atmosferom koju je priredila zadarska publika. Evo što su kazali Rok Stipčević, Jere Macura, Damir Rančić, Malik Dixon, Todor Gečevski te sportski direktor Giuseppe Giergia nakon slavlja u Krešinom domu.

Rok Stipčević

"Velika pobjeda koju ovom prilikom posvećujem navijačima bez kojih ne bi uspjeli. Odigrali smo agresivnu obranu i time slomili Partizana. Sada nam slijedi Helios, teška utakmcia za nas i ne bih volio da nam se ponovi Maroussi. Poslije Cibone smo se popuno ispuhali, i mentalno i fizički, te u Grčkoj jednostavno nismo bili na potrenoj razini. U Sloveniji moramo biti mnogo koncentriraniji jer nam ova pobjeda ne znači mnogo ako ju ne potvrdimo i trijumfom kod Heliosa."

Jere Macura

"Ništa, fenomenalna pobjeda, dobro smo odigrali, uz to Cibona je još izgubila u Podgorici, trebamo zaboraviti ovu utakmicu s Partizanom i okrenuti se Heliosu, trebamo ih pobijediti u Sloveniji."

Damir Rančić

"Bilo je predivno, prvi put sam se našao u dresu Zadra u jednom ovako velikom derbiju, bila je ovo jedna vrlo bitna utakmica za nas, očekivali smo da će biti teška, kao što je i bila od samog početka pa sve do kraja. Zaslužena pobjeda Zadra uz predivnu publiku."

Malik Dixon

"Nisam sto posto zadovoljan kako sam odigrao, ali sam sretan jer se osjećam sve udobnije na parketu. Lagano se vraćam u svoj ritam. Večeras sam promašio dosta šuteva koje obično pogađam, no bitno je da se vraćam u formu. To se neće dogoditi preko noći, ipak sam bio ozlijeđen mjesec i pol dana."

Giuseppe Giergia

"Još jednom smo dokazali da je Zadar pravi košarkaški grad, a za nas se stvari razvijaju također na pravi način, Cibona je izgubila u podgorici i mi moramo vjerovati u našu momčad. Dodao bih i kako je sve bilo civilizirano i kvalitetno, a navijanje bilo odlično."

Todor Gečevski

"Ovo je bila vrlo teška utakmica za nas, protiv vrlo kvalitetnog protivnika, Partizan je momčadi koja dominira NLB ligom zadnjih nekoliko godina. Iako su pomladili ekipu, Partizan igra sve bolje. Mi smo odigrali mušku utakmicu, prvenstveno u obrani. Utakmica nije bila prepuna lijepih poteza, no vjerujem da je bila zanimljiva i za gledatelje. Vjerujem da smo im se odužili za ovu prekrasnu atmosferu"

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.