Pleslić: "Vjerujem u pobjedu Zadra i nastavak pobjedničkog niza"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 18.1.2009 u 7:17.
ZDNews.hr

Denis Pleslić Foto: Zadarsport (arhiva)


Sibirski uvjeti u Krešinom domu - Perić nije trenirao radi boli u leđima

Radi loših uvjeta u dvorani i vrlo niske temperature za odrađivanje treninga, nerijetko se pojedinci dodatno obuku kako bi se zaštitili od hladnoće i potencijalne ozljede čiji je rizik znatno veći pri niskim temperaturama, pa je tako Hrvoje Perić ni kriv ni dužan postao žrtva loših uvjeta u dvorani - "Nisam oka sklopio cijelu noć radi neugodne i jake boli u leđima , pa radi toga jučer nisam ni trenirao, bilo je neugodno i bolno." - kazao nam je sam Perić nakon jučerašnjeg treninga.

Trener Pleslić o svemu je kazao: "Istina, Perić nije trenirao, on ima lagani problem s leđima, no nadam se da će biti spreman za današnju utakmicu, bio je danas i doktor na treningu, zajedno s fizioterapeutom i ja mislim da će Hrvoje nastupiti u sutrašnjoj utakmici." Dokrot Mladen Srzentić također je kratko naglasio kako Perićeva ozljeda nije toliko ozbiljna te da će Perić nastupiti protiv Partizana: "Perić će zasigurno igrati, no svatko ima pravo na poštedu kada ga nešto boli. Ne radi se o ozljedi nego o boli u leđima, no s Hrvojem će biti sve u redu."
Denis Pleslić, prvi trener KK Zadar u kratkom razgovoru za ZadarSport kazao je kako je njegova momčad spremna za današnji dvoboj s Partizanom. Napominje kako igrači trebaju biti maksimalno koncentrirani svih 40 minuta utakmice te dodaje kako ne smije doći do pada ritma ili opuštanja.

Pred vama je danas utakmica s Partizanom, kako je najaviti?

"Mi znamo kako Partizan igra i kako funkcionira, dugo godina smo zajedno s Partizanom u NLB ligi, Vujošević im je trener dugo godina, tako da znamo kako oni funkcioniraju na utakmicama, znamo njihove prednosti, ali mi smo u zadnjim treninzima digli našu igru na visok nivo, energetski smo se napunili s treninzima, imali smo i kvalitetan odmor tako da smo energetski puni i očekujem sutra jednu veliku utakmicu, žestoku borbu i uvjeren sam uz pomoć publike i našeg Tornada mislim da ćemo imati tu simbiozu energije s kojom ćemo pobijediti Partizan."

'Biti u ritmu svih 40 minuta'

"Opasni smo mi, no oni su opasni u tom nekakvom ritmu, drže se svih 40 minuta i na to trebamo biti spremni, moramo dati sve od sebe, moramo biti energijom u utakmici, ne smije nikako doći do pada intenziteta s naše strane i onda neće biti nikakvih problema. Mi vjerujemo u današnju pobjedu, vjerujemo i u kontinuitet pobjeđivanja u NLB ligi, tu nema nikakvih dilema."

Poruka navijačima?

"Mislim da naši navijači znaju napraviti dobru atmosferu na velikim utakmicama i mislim da će nam biti velika podrška. Mi ćemo dati našu energiju, neka oni nama daju svoju energiju i mislim da svi skupa možemo danas pobijediti Partizan."

Dvorana je rasprodana 48 sati prije početka utakmice, interes je velik za ovu utakmicu

"To je podatak koji raduje, mi radi toga treniramo i igramo, upravo iz razloga da nas dođe gledati što više naših navijača i ostale publike. To i je naš cilj kroz sve ove treninge – da napunimo dvoranu i pokažemo se u najboljem svjetlu pred našom publikom." - za kraj je kazao Pleslić.

Utakmica Zadra i Partizana počine u 18 sati i 30 minuta u dvorani Krešimira Ćosića. Sretno Zadre!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.