Perišić: "Ostalo je još oko petstotinjak karata za utakmicu s Partizanom" (rasprodano)
Piše: H.B. | Objavljeno 16.1.2009 u 8:20.
ZDNews.hr

Davor Perišić Foto: ZadarSport (arhiva)


U razgovoru za ZadarSport direktor marketinga KK Zadar Davor Perišić kazao je kako karata za utakmicu 16. kola NLB lige između Zadra i Partizana još uvijek ima, no sumnja da će karte biti u prodaji na sam dan utakmice (nedjelja):

"Stvarno je prevelika potražnja za kartama i one se prodaju velikom brzinom. Za sada je navijačima i onima koji žele kupiti ulazinicu još uvijek na raspolaganju oko petstotinjak karata i predlažem svakome tko još nije kupio ulaznicu da to uradi što prije jer karata je sve manje.

Prema našim očekivanjima one će se danas rasprodati pa ih tako, vrlo vjerojatno neće biti u prodaji u nedjelju, na sam dan utakmice Zadra i Partizana."
- kazao je Perišić te za kraj dodao: "Karte se danas neće prodavati u Jazinama, već samo na Višnjiku i to od 10 do 14 sati."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.