Gečevski: "Moramo biti koncentrirani svih 40 minuta protiv Partizana"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 15.1.2009 u 23:51.
ZDNews.hr

Todor Gečevski - kapetan KK Zadar Foto: ZadarSport (Arhiva)


Kapetan Zadra i u zadnje vrijeme najbolji šuter momčadi, iako centar po vokaciji, Todor Gečevski u razgovoru za ZadarSport kazao je kako je Partizan najbolja momčad NLB lige, otkako je startala.

Vjeruje u pobjedu Zadra, no napominje kako igrači moraju biti svih 40 minuta koncentrirani jer će Partizan znati iskoristiti i najmanju grešku. Kao pozitivnu stranu također ističe i činjenicu kako Zadrane još nitko nije pobijedio u Krešinom domu.

Što reći o Partizanu, dosta su dominantni u NLB ligi dugi niz godina?

"Partizan je najbolja momčad u zadnjih nekoliko godina u NLB ligi, otkako je liga startala oni su uvijek bili najbolji, pokazali su da su odlična momčad i pobjedom protiv CSKA u Moskvi, oni su u dobroj formi, međutim, mi u zadnje vrijeme igramo puno bolje, pogotovo na gostujućim parketima, obijedili smo par utakmica. Partizan je vrlo kvalitetna momčad, vrlo dobro pokrivena na svim pozicijama, kako unutarnjim tako i vanjskim, igraju odličnu košarku, posebice obranu."

Što će biti presudno za pobjedu nad Partizanom?

"Za pobjedu moramo odigrati koncentrirano svih 40 minuta, a bilo koji naš pad u utakmici Partizan će znati iskoristiti, pa moramo biti jako oprezni. Imamo pozitivnu atmosferu u momčadi, isto tako trebat će nam i pozitivna atmosfera na tribini i mislim da uz pomoć navijača možemo pobijediti."

Do sada još niti jednu utakmicu niste izgubili kod kuće, u Krešinom domu

"Dosada smo u Krešinom domu sve utakmice pobjeđivali, nadam se da će se taj niz produžiti, u boljoj smo formi nego prije, igramo bolje, jedino smo u Sarajevu odigrali malo lošije drugo poluvrijeme i otvaranje utakmice protiv Maroussija u Grčkoj, međutim, kada igramo kod kuće puno smo bolji. Dolazi nam kvalitetna momčad pa će i sam ritam utakmice biti na dosta visokom nivou. Mislim da ako odigramo dosta dobrih 40 minuta, a ne postoji razlog zašto ih ne bi odigrali, mislim da možemo pobijediti."

Dvorana je rasprodana, karata gotovo da i nema više, da li ste očekivali da se cijela dvorana rasproda praktički dva dana prije utakmice?

"Pa dobro, to se i očekivalo, zbog toga je dvorana i napravljena, radi tih nekoliko atraktivnih protivnika, kao što je bila Cibona, sada je sljedeći i Partizan koji je ujedno i veliki rival Zadru, ljudi očekuju kvalitetnu utakmicu, posebno s naše strane i ja se nadam da ćemo im mi to priuštiti."

Za kraj, poruka navijačima:

"Treba nam pozitivna atmosfera, a posebno kada gubimo treba nam podrška." – kazao je u razgovoru za ZadarSport kapetan Zadra Todor Gečevski.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.