Tornado poručio: "NE PONOVILO SE! Tornado izvan dvorane"
Piše: H.B. | Objavljeno 15.1.2009 u 23:50.
ZDNews.hr

Poruka Tornada Foto: H.B.


Pripadnici Tornada još jednom su poručili čelnim ljudima dvorane Krešimira Ćosića, ovaj put preko velikog transparenta - kako nisu zaboravili incident koji se dogodio prije samo nekoliko dana.

Naime, prilikom održavanja finala prvenstva u malom nogometu pripadnicima navijačke skupine Tornado obećano je kako će svih 250 navijača ući na vrijeme u dvoranu, prije odigravanja finalne utakmice između Zadra i Hajduka što se nije dogodilo. Dino Bailo, predsjednik ŠC Višnjik sutradan se osobno ispričao čelnicima Tornada te naglasio kako se slični propusti više neće ponoviti.

Večeras oko 23 sata nekim zadarskim redakcijama od kojih je jedna i naša, Zadarsport, dojavljeno je sa skrivenog broja kako se ispred dvorane nalazi transparent. Nakon što smo zajedno s još nekoliko kolega novinara došli ispred ulaza u dvoranu, na ogradi je bio postavljen veliki transparent s natpisom "NE PONOVILO SE! Tornado izvan dvorane".

Foto galerija:

Zadarsport.com

Zadarsport.com

Zadarsport.com

Zadarsport.com

Zadarsport.com

Zadarsport.com

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.