Giergia: "Travis Young? - treba vratiti Becka"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 13.1.2009 u 22:16.
ZDNews.hr

Foto: ZadarSport (arhiva)


Na Internet portalu Slobodne Dalmacije objavljena je informacija kako je trener Zadra Denis Pleslić zainteresiran za usluge Travisa Younga, igrača koji već treću godinu za redom nastupa u Eiffel Towersu.

Kontaktirali smo i samog Pleslića koji je u kratkom razgovoru za ZadarSport kazao kako klub u svakom trenutku mora pratiti zbivanja na tržištu, no nije nam potvrdio da li je Travis Young jedan od igrača koji mu je 'zapeo za oko'.

Kontaktirali smo i sportskog direktora Giuseppea Giergiu koji je još jednom demantirao dovođenje bilo kojeg novog igrača: Romel Beck je igrač Zadra i nema smisla dovoditi bilo kojeg drugog igrača. Mi ćemo Becka morati platiti, htjeli to mi ili ne. On je igrač Zadra i njega se treba vratiti. Travis Young ne dolazi u Zadar i to je gotova priča, neće nitko doći u Zadar. Zašto bi mi plaćali dodatne igrače kada već imamo svog igrača u Meskiku? Neka se vrati Beck, ne treba nam Young, imamo Becka, pa njega smo potpisali jer je kvalitetan igrač. Trener Pleslić mora se izjasniti želi li Becka u momčadi. Ukoliko ga ne želi neka to jasno kaže. - kazao je Giergia.

S druge strane, predsjednik kluba Kristijan Magaš u nekoliko navrata kazao je kako klub nema novaca za dovođenje novog igrača, pa ni vračanje Romela Becka u momčad Zadra. Iako KK Zadar i Romel Beck imaju pravovaljani ugovor, Magaš vjeruje kako njegovi odvjetnici mogu sudski slučaj riješiti u korist KK Zadar, pa tako Zadar Becka neće morati platiti, no to je prema svemu sudeći, kako bi to lijepo sročio bivši trener Petrović, iluzorno za očekivati…

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.