Denis Pleslić: "Vjerujem u pobjedu Zadra"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 13.1.2009 u 7:04.
ZDNews.hr

Denis Pleslić Foto: ZadarSport (arhiva)


Uoči utakmice između Zadra i Rige, utakmici koja je od velike važnosti za Zadrane ukoliko žele ostvariti prolaz u drugi krug Eurokupa, razgovarali smo s trenerom Zadra Denisom Pleslićem koji je uvjeren da momčad Zadra može pobijediti Rigu u dvorani Krešimira Ćosića.

Podsjetimo, Zadar je u Rigi u drugom kolu skupine A u prvoj utakmici izgubio od istoimene momčadi 106:94. Sada slijedi revanš…

Riga je oslabljena za Aleksića, Brewera i Šundova, igrače koji su činili oslonac te momčadi, kako vi gledate na to, s trenerskog aspekta?

"Istina, oni su oslabljeni za tu trojicu igrača, otpustili su ih, ali sada imaju dosta kvalitetne domaće igrače, doveli su Stellmahersa i tog Litavca na 'playu' mazutisa i to su sve domaći igrači koji su željni dokazivanja. Oni su prije imali sporedne uloge, no sad su izbili u prvi plan, oni su željni dokazivanja i tu nema nikakvih podcjenjivanja, to je ozbiljna utakmica koju mi moramo pobijediti ukoliko želimo ići dalje u drugi krug Eurokupa."

'Vjerujem u pobjedu'

"Mi se maksimalno pripremamo za tu utakmicu i mislim da u utorak neće biti nikakvih problema, nama je jedino bitno da se mi skoncentriramo na našu igru i na naše planove i mislim da sutra neće biti problema, mislim da ćemo pobijediti."

'Nema ozlijeđenih igrača'

"Očekujem da ćemo sutra biti kompletni, evo upravo sad smo završili trening i bitno je naglasiti da su svi spremni za sutrašnju utakmicu i da ćemo dati sve od sebe da ju pobijedimo. Dixon, Rančić i Juby normalno konkuriraju za sastav, oni se kroz treninge dižu sve više i više, za očekivati je i više minuta za svakog od njih s vremenom također. Nadam da ćemo uspjeti u zacrtanom cilju, a to je prolaz u drugi krug Eurokupa."

'Očekujemo, kao i uvijek do sad – glasnu podršku Tornada'

"Radujemo se podršci zadarskih navijača i našeg Tornada, oni su uvijek bili uz nas, a biti će i sutra. Puno nam znači kad su uz nas i kada nas podržavaju u našim ciljevima, a ovo je jedan od ključnih, jer s pobjedom nad Rigom mi prolazimo u drugi krug Eurokupa, što je bio jedan od zacrtanih ciljeva na početku sezone. Radujem se sutrašnjoj utakmici i pozivam sve navijače da nas dođu podržati u što je moguće većem broju." - za kraj je kazao Pleslić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.